VAKANTIE Kavos

Druk uitgaansleven

In het zuiden van Corfu

Kavos ligt op het zuidpuntje

Druk nachtleven hier

Populaire stek voor de jeugd

daarom deze bestemming

Als je graag wilt uitgaan op Corfu

Kavos tips

Kavos is een populaire badplaats in het zuiden van Corfu op 48 kilometer van Kerkyra (Kerkira). Vooral de laatste jaren is het gegroeid en erg populair bij Engelse en Schotse jongeren. Kavos is goed te bereiken met de “groene” bus en heeft ongeveer 350 vaste inwoners. In de zomermaanden ligt dit aantal veel hoger door de zeer grote hoeveelheid Britse toeristen.

Evenredig aan de kustlijn loopt een lange weg met aan beide zijden bars, disco’s, restaurants, hotels en appartementen. In totaal heeft Kavos 75 bars, 4 discotheken, 36 taverna’s, 10 restaurants en 15 cafe’s. ’s Avonds is het hier van juni tot en met september dan ook drukker dan overdag. De bekendste en grootste club heet Futures (Trinity), waar ’s nachts 2.000 mensen uit hun dak gaan. Naast Futures ligt een andere club, Atlantis genaamd, waar je je kunt uitleven in een van de schuimparties. Populaire bars zijn Rolling Stones, 42nd Street, Snobs, Rockys, Edelweiss, Crash Bar en The Barn.

Ontdekken

Overdag kun je in Kavos karten, paintballen, skydiven of lunchen bij de Mc Donald’s. De meeste jonge Britten en Oost-Europeanen liggen op het twee kilometer lange zandstrand of kijken sport op de flatscreens in de cafe’s en bars.

Meer informatie en vakantie Kavos
Kavos op Corfu
Corfu startpagina
Corfu vakantie
Griekenland tips voor vakantie